Vad passar bättre än afternoon tea på ett slott en strålande dag i maj. Tur för oss att vi hade något att fira och att vi valde Häckeberga slott en helg i maj. 

Häckeberga slott

När man firar ett särskilt tillfälle på ett slott ägnar man sig mest åt att njuta av miljön, maten, drycken och lugnet. På vårt rum stod en kyld flaska bubbel och väntade på oss. Vi tog med den ut i slottsparken och skålade för oss och livet.  

Fyra rätters med vinpaket

Vad är väl en middag på slottet? En ren njutning för gommen, om man frågar mig. Bubbel och ett matchande vin till fyra rätter bidrar dessutom till ett lyckligt leende och blossande kinder. Efter det följer en god natts sömn. 

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: