Med den här utsikten har jag inget emot att sitta barnvakt när ungdomarna är ute på stan. Med något gått att dricka i glasen och en balkong med fantastisk utsikt valde vi att stanna i lägenheten när lilleman skulle sova.

utsikt från balkong
Booking.com

Vi ville åka till Dubrovnik eftersom vi hade hört att det skulle vara så vackert och för att en del av oss hade tittat mycket på Games of Thrones. Vi hade hört att resan från Makarska till Dubrovnik var väldigt fin men att den skulle ta lång tid. Med en liten 3-åring i ressällskapet valde vi därför att stanna en natt i Dubrovnik innan vi skulle åka tillbaka. Det var vi nöjda med. Vi hann ju uppleva lite mer och dessutom hade vi ju en fantastisk utsikt där vi bodde. Den enda nackdelen var att det var katastrofalt svårt att parkera vår minibuss.

vy över Dubrovnik

Vi visste att vi skulle få anpassa oss efter lillkillen och det gick väldigt bra. Med 5 vuxna och bara ett barn i sällskapet så fanns det alltid någons axlar att rida på eller någon att leka med. När vi var uppe på muren gick det också bra. Två av oss var lite skräckslagna men lillkillen var tuff.

pojke som sitter på axlarna

Vi hade en klart och fint väder och det bidrog till att allt blev ännu vackrare.

På vägen hem stannade vi vid en utsiktsplats. Där sålde de mängder med frukter och grönsaker mitt ute i ingenstans. Men de hade väldigt fin utsikt där de stod.

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: