Vi fick sitta på altanen i deras trådgård och smaka deras goda viner. Till vinet fick vi salami och tre olika sorters ostar. Dottern i huset berättade om gården och deras viner. Det märkes att på Coffele la de ner hela sin själ i sina vin. De var på väg att bli en ekologisk gård. Kraven var hårda och det krävdes att man hade odlat ekologiskt i några år. Vi fick en väldigt fint besök hos Coffele. Min erfarenhet är att man får en bättre upplevelse och vinprovning om man bokar ett besök i förväg.

vinhus Coffele
Trädgård i Soave
Coffeles viner

Vi åkte från Venedig på morgonen. På vägen till Soave stannade vi vid en liten matmarknad och köpte ost och jordgubbar. Vår värdinna i Venedig tyckte absolut att vi skulle besöka Padova. Så det blev ett litet lunchstopp där innan vi körde vidare till Soave.

Soave var en trevlig liten ort. Den var omgiven av en mur och nästan vart man gick såg man borgen som låg uppe på en höjd. Vi bodde precis utanför muren och där var det lätt att parkera. Till och med från parkeringen och Coffeles trädgård såg vi höjden med borgen.

Jag hade bokat boende på en restaurang. Den hette Lo Scudo och på kvällen bokade vi bord där. Det var väldigt flott men också det dyraste vi åt på hela resan.

Booking.com

Sammanfattning av resan i Norra Italien

Flyg till och från Treviso, En natt utanför Venedig, en natt i Soave en natt i Verona, en natt i Malcesine, två nätter i Negrar och en natt utanför Treviso.

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d