Jag är lite sent ute men skriver två inlägg idag eftersom det redan har hunnit bli den andra december. Jag har sett andra resebloggar som har gjort liknande och tycker att det är en kul idé med en adventskalender med bilder från någon av mina resor. De kommer att vara lite slumpmässiga och ibland bilder som jag annars inte hade valt till min blogg.

Hjälp vid uttagsautomat

Uttagsautomater utomlands

Det verkar vara fler än jag som blir nervösa av uttagsautomater utomlands. Den här bilden är hämtad från en kryssning till Polen. Någon försöker ta ut pengar med mindre lyckad framgång och alla runt omkring försöker hjälpa till. Visst är det fantastiskt att man kan ta ut pengar nästan var man än är men jag vill också ha någon vid min sida när jag ska göra det.

1 kommentar

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d