När vi fyllde jämt fick vi en fantastisk upplevelse av vår dotter. Vi fick flyga luftballong över Stockholm. Det var verkligen en heldagsaktivitet trots att man bara var i luften en bråkdel av tiden. Först åkte vi runt för att hitta den optimala platsen att lyfta från. Vindens riktning och fart hade givetvis stor betydelse. När vi hade kommit till en lämplig plats började arbetet med att rigga allt och blåsa upp ballongen. Alla fick hjälpas åt och vi hade en otrolig dag. Jag var lite orolig för att min höjdskräck skulle spöka under färden men det var inga problem alls. Vi lyfte från marken lite sakta och gled fram så mjukt och fint. Utsikten var fantastisk och Stockholm väldigt vackert. Tillbaka på fast mark igen blev vi döpta i bubbel. Markgrevinnan av Frescati, det är jag det.

Markgrevinnan av Frescati

3 kommentarer

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: