För ett år sedan var vi på en av de mest fantastiska resor vi gjort. Den 17 december besökte vi Machu Picchu i Peru. Machu Picchu är ett av de sju nya underverken. Känslan där uppe går inte att beskriva, mäktigt men rofyllt på samma gång.


Machu picchu, höga berg och djupa dalar

Vädret kan ändras snabbt där uppe och vi såg när mörka moln snabbt rullade in och tornade upp sig runt bergstopparna.

Molnen tornar upp sig vid Machu Picchu

Vi fick några enstaka regndroppar på oss men då hade vi kommit ner i den gamla staden och kunde ta skydd i en ruin. Vi hade en väldig tur med vädret förstod vi när vi pratade med besökare som varit där dagarna tidigare. Då hade dimman legat över Machu Picchu. Vi hade en otrolig utsikt.

2 kommentarer

    1. Jag trodde att man var tvungen att vara ung och vältränad för att åka dit men man kan komma dit på många olika sätt. Vi är glada för att vi fick komma in i ruinerna. De pratar om att stänga området för turister eftersom de påverkas för mycket trots begränsningar i antalet besökare.

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d