Vi har varit på Kanarieöarna flera gånger och när vi åkte dit 2017 ville vi göra något annat än vi brukade. Vi åkte till Las Palmas. Det var givetvis turister där också men det var en liten stad och trevliga saker att hitta på.

Vi bodde i en liten lägenhet och lagade frukost själv. Vi hade med oss en liten burk med Nescafé från Sverige. Den tog slut och vi fick köpa oss en ny på plats. När vi hade varit i Las Palmas några dagar började vi känna oss tunga i huvudet och båda var nästan lite deprimerande. Det var ovanligt och vi visste ju att vi hade det jättebra egentligen. Vi fick nästan lite hemlängtan samtidigt. Jag tyckte att det var konstigt och tittade till slut på burken med kaffe. Vi hade köpt en burk utan koffein. Vi skuttade till affären och köpte en burk kaffe med koffein i och hela livet vände. Vi blev pigga och glada igen och efter en kopp riktigt kaffe längtade vi ut på nya äventyr igen.

En kopp kaffe i Las Palmas

1 kommentar

  1. Kul historia med kaffet! Jag har också semestrat i Las Palmas, av lite samma anledning som ni (även om jag bara hade varit på Kanarieöarna ett par gånger tidigare.) Men det var på 80-talet.

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: