Eftersom vi har haft vår långresa till Sydamerika i vinter så har vi legat lågt med att boka fler resor. Det kommer säkerligen att bli en och en annan tripp även 2020 men det är inte förrän nu som jag har börjat fundera på att åka någonstans på allvar. Jag hade tänkt att Peking och kinesiska muren skulle vara vår nästa längre resa men nu när corona-viruset härjar så lär det dröja innan vi kommer dit.

Ästad vingård och spa

Vi har en jämn bröllopsdag att fira i år. Det hade vi tänkt göra på Ästad vingård och spa. Det skulle bli bubbel, vinprovning, spa och mys. Det ser så vackert ut på bilderna och vänner till oss har rekommenderat det så det hade säkert kunnat bli fantastiskt. Men men…..nu har vi avbokat detta. Vi kommer att boka detta igen så fort allt har lugnat ner sig.

Teaterresa till Stockholm

Hoppsan, det blev visst ytterligare ett teaterbesök på Oscarsteatern i år. Till hösten blir det Rainman. Något mer att göra när vi är i storstan blir det säkert också.

Familjeresa

Det blev Kap Verde till vintern. Jag har länge funderat på var vi ska åka tillsammans med barn och barnbarn. Nu är det bokat och klart. Vi har aldrig varit på Kap Verde och det kanske inte är ett ställe som vi brukar åka till men…..nu ska vi ska umgås, äta och dricka, sola och bada och bara slappa. Då tror jag att all inklusive på Kap Verde kan passa väldigt bra.

Jag drömmer om att åka ….

  • Tillbaka till Peru. Då vill jag vandra till Rainbow mountain, flyga över Nazcalinjerna och åka på djungeltur i Amazonas.
  • Till Bolivia och bo på salthotellet vid saltsjön Uyuni, titta på flamingo vid lagun Colorada och månlandskapet i La Paz
  • till Ishotellet i Jukkasjärvi, det enda av de svenska sju underverken som jag ännu inte besökt. Där vill jag titta på norrsken och åka hundspann.
  • Till Galapagosöarna och fotografera alla djuren, särskilt pingvinerna. Jag tror jag har minst 100 bilder på sjölejonen som vi såg i Chile.
  • Till kinesiska muren och Taj Mahal, de sju underverken som jag har kvar att besöka. Men det får nog dröja ett tag, åtminstone att åka till Kina.
  • På sista tiden har jag börjat längta till Italien. Vi lärde känna en fantastisk familj på en vingård i norra Italien. Jag skulle vilja träffa dem igen. Vi har haft lite mail-kontakt och de verkar må, bra som tur är.
  • Pompeji verkar väldigt spännande. Vi spanade in det för något år sedan men kom aldrig dit då.
%d bloggare gillar detta: