Eftersom vi har haft vår långresa till Sydamerika i vinter så har vi legat lågt med att boka fler resor. Det kommer säkerligen att bli en och en annan tripp även 2020 men det är inte förrän nu som jag har börjat fundera på att åka någonstans på allvar. Jag hade tänkt att Peking och kinesiska muren skulle vara vår nästa längre resa men nu när corona-viruset härjar så lär det dröja innan vi kommer dit.

Teaterresa till Stockholm

Vi har planerat in lite kortare utflykter i början på året. Vi har bland annat bokat in ett teaterbesök på Oscarsteatern och en ölprovning på nya Carnegiebryggeriet i Stockholm.

Ästad vingård och spa

Vi har en jämn bröllopsdag att fira i år. Den har vi tänkt göra på Ästad vingård och spa. Det ska bli bubbel, vinprovning, spa och mys. Det ser så vackert ut på bilderna och vänner till oss har rekommenderat det så det kommer säkert att bli fantastiskt.

Resa med den stora familjen

Nu har jag bokat en resan med man, barn och barnbarn. Vi kommer att åka till Kap Verde tillsammans i december. Det blir en resa där målet är att umgås. Jag har bokat all inclusive för att det är smidigt när man är så många i ett sällskap.

Jag drömmer om att åka ….

  • Tillbaka till Peru. Då vill jag vandra till Rainbow mountain, flyga över Nazcalinjerna och åka på djungeltur i Amazonas.
  • Till Bolivia och bo på salthotellet vid saltsjön Uyuni, titta på flamingo vid lagun Colorada och månlandskapet i La Paz
  • till Ishotellet i Jukkasjärvi, det enda av de svenska sju underverken som jag ännu inte besökt. Där vill jag titta på norrsken och åka hundspann.
  • Till Galapagosöarna och fotografera alla djuren, särskilt pingvinerna. Jag tror jag har minst 100 bilder på sjölejonen som vi såg i Chile.
  • Till kinesiska muren och Taj Mahal, de sju underverken som jag har kvar att besöka. Men det får nog dröja ett tag, åtminstone att åka till Kina.
%d bloggare gillar detta: