Just nu ser vi mest fram emot våra bokade resor 2019. Vi har bokat en resa till Frankrikes champagnedistrikt och en långweekend på Gotland. Vi planerar även att besöka Sydamerika.


Vinresa till Champagne

Vi har bokat en långweekend där vi flyger till Paris och tar tåget till Épernay. I Épernay har vi bokat en lägenhet med frukost. Den heter La Petalerie.

I Épernay har vi än så länge bara bokat en guidad visning med champagneprovning. Vi kommer att boka ca 1-2 besök på vingårdar per dag. Vi har tänkt hyra cyklar och cykla till gårdar i närliggande områden. Vi tänker göra en del spontanbesök och även strosa längs med Avenue de Champagne inne i Épernay.

Booking.com

Gotland

Vi har bokat en långweekend på Gotland. Vi ska ta bilen med på färjan och köra omkring på ön och se oss omkring. Vi har bokat boende i Visby via Nordic Choice och utgår därifrån. Givetvis ska vi besöka ett av de svenska underverken, Visby ringmur.

Sydamerika

Jag har som mål att besöka alla de sju nya underverken. På denna resa hade jag för avsikt att besöka två av dem, Machu Piccu i Peru och Kristusstatyn i Brasilien. Vi kommer också att göra många andra spännande saker.

%d bloggare gillar detta: