Jag hade tänkt att Peking och kinesiska muren skulle vara vår nästa längre resa men nu när corona-viruset härjar så lär det dröja innan vi kommer dit.

Ästad vingård och spa

Vi hade en jämn bröllopsdag att fira i år. Det hade vi tänkt göra på Ästad vingård och spa. Det skulle bli bubbel, vinprovning, spa och mys. Det ser så vackert ut på bilderna och vänner till oss har rekommenderat det så det hade säkert kunnat bli fantastiskt. Men men…..nu har vi avbokat detta. Vi kommer att boka detta igen så fort allt har lugnat ner sig.

Teaterresa till Stockholm

Hoppsan, vårt teaterbesök i Stockholm blev visst inte heller av. Men till hösten 2021 kanske det blir Rainman. Det är bokat i alla fall.

Familjeresa

Det blev inte heller Kap Verde i vinter som vi bokat. Jag hade länge funderat på vart vi skulle åka tillsammans med barn och barnbarn. Nu är Kap Verde också avbokat. Vi har aldrig varit på Kap Verde och det kanske inte är ett ställe som vi brukar åka till men…..tanken var att vi skulle umgås, äta och dricka, sola och bada och bara slappa. Då tror jag att all inklusive på Kap Verde skulle kunna passa väldigt bra.

Jag drömmer om att åka ….

  • Tillbaka till Peru. Då vill jag vandra till Rainbow mountain, flyga över Nazcalinjerna och åka på djungeltur i Amazonas.
  • Till Bolivia och bo på salthotellet vid saltsjön Uyuni, titta på flamingo vid lagun Colorada och månlandskapet i La Paz
  • till Ishotellet i Jukkasjärvi, det enda av de svenska sju underverken som jag ännu inte besökt. Där vill jag titta på norrsken och åka hundspann.
  • Till Galapagosöarna och fotografera alla djuren, särskilt pingvinerna. Jag tror jag har minst 100 bilder på sjölejonen som vi såg i Chile.
  • Till kinesiska muren och Taj Mahal, de sju underverken som jag har kvar att besöka. Men det får nog dröja ett tag, åtminstone att åka till Kina.
  • Jag kan längta till Italien. Vi lärde känna en fantastisk familj på en vingård i norra Italien. Jag skulle vilja träffa dem igen. Vi har haft lite mail-kontakt och de verkar må, bra som tur är.
  • Pompeji verkar väldigt spännande. Vi spanade in det för något år sedan men kom aldrig dit då.
  • Vi har tittar på Lotus Travel livesändningar med inspirationsresa. Sydkorea och Taiwan så spännande och vackert ut. Den karamellen kanske vi får suga på ett tag.
%d bloggare gillar detta: